3 d’agost del 2015

Gràcies per fer la Fira Mercat de l'Espunyola cada dia més gran!


Tot i l'amenaça de pluja del dissabte per part dels homes i dones del temps del nostre país, finalment, no va ploure. Però la fira mercat va tirar endavant amb forces parades.

El dissabte a la tarda, desprès de la demostració de treballs de camp, a les set, va començar puntual, la subhasta d'antiguitats. Volem agraïr la participació dels firaires que van col·laborar amb un centenar d'objectes antics i amb la col·laboració del nombrós públic assistent, es van adquirir forces objectes.


El diumenge al matí, ens vam llevar amb un sol radiant i ja oloràvem l'esmorzar tipic de la fira.

El diumenge al mati, la fira ha va ser un èxit de participació amb més d'un centenar de parades exclusivament d'antiguitats i recanvis de vehicles antics.
La trobada de vehicles anteriors a l'any 1975 ha assolit el nivell de màxim de participació. L'any 2007 vam tenir el record amb 103 inscrits a la trobada, aquests any s'ha superat amb escreix, 120 inscrits.

El bon temps del diumenge al mati ha fet que superissim l'afluència de públic superant totes les nostres expectatives.

Els tractors antics i la maquinaria agricola van fer demostracions de treballs als camp amb una trentena de tractors clàssics per gaudir-ne.

La novetat i sorpresa d'aquest any, ha estat la demostració de llaurada amb dos cavalls i amb un bravant, arreu de rodes.

A les dues del migdia, hem donat per tancada la fira. Tant els paradistes com l'organització hem quedat satisfets del desenvolupament de l'esdeveniment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada