15 d’octubre del 2012

XIII Fira Mercat de l'Espunyola


La fira mercat de l'Espunyola s'ha celebrat els dies 4 i 5 d'agost, com cada any s'escau el primer diumenge d'agost.


Aquest any hem ampliat l'horari de la fira el dissabte tot el dia. On el mercat ja va començar ben d'hora al matí.

El dissabte a la tarda hi va haver la demostració del camp amb tractors clàssics i la cosechadora Class va treballar una estona però la novetat va ser la dalladora antiga fent garbes del blat que segava. I desprès les garbes van passar a la màquina de ventar on antigament s'utilitzava per separar el blat de la palla. D'altres van llaurar algun tros de terra amb tractors clàssic. I la resta de tractors van estar exposats al camp. Se'n podien veure fins uns quaranta de clàssics, destacant tractors diferents i vàriades marques i èstils.

El diumenge al mati van començar els actes centrals i que més públic han dut a la fira, tot i aquest any es va rebre molt public el dissabte.

El mercat és va ampliar amb més parades, n'hi havia una setantena de parades, pràcticament d'antiguitats i recanvis de motos i cotxes clàssics i actualment tambè hi havia tractors, eines per treballar el camp per vendre.

Despres del tipic esmorzar es va fer la trobada de motos i cotxes anteriors a l'any 1975 van anar a visitar el Castell de Cardona. al voltant de vuitanta inscrits van realitzar la sortida gaudint dels meravellosos paratges del Bages i Berguedà i la visita al Castell.

L'any passat ja es va fer un tast de l'exhibició de motocross anteriors a l'any 1975 i aquest any es va repetir amb molt d'èxit d'assistents i públic.

Des de l'organització no podem estar més satisfets de la gran acollida de la fira-mercat cada cop ampliem més i tenim més públic.



Text: L'organització


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada